Voks behandlinger til Ansigt og Krop

For alle voksbehandlinger gælder følgende

Hvis du anvender nogen form for medicin - fået laserbeh eller kosmetiske indgreb indenfor 12mdr skal dette noteres i kommentar feltet ved bookning. Undlades dette kan vi ikke stå ansvarlige for resultatet. sikkerhed for dig og os.

Bikinilinje til tå

Book tid

Voks af hele ben incl bikinilinjen


Alle voksbehandlinger hos mig udføres med voks fra Australien.

De laver  special produkter,  som du har mulighed for at købe med hjem,  for at modvirke indgroet hår,  samt nedsætte væksthastigheden på sigt.

Jeg har høj hygiejne også omkring voksbehandlinger og anvender derfor engangsspartler under voksning, og afrenser huden før og efter behandling.

Voksning er et håndværk der kræver forståelse for både hud og hår,  og jeg har mange års erfaring

Varighed 45min

Pris 479,00 DKK

Knæ til tå

Book tid

Knæ til tå


Hermed menes fra det højeste punkt på knæ og ned til dine tæer hvor der jo også kan være hårvækst.

varighed 15min

Pris 269,00 DKK

Overlæbe

Book tid

Voks af overlæbe


Dette er et område hvor overhuden er meget tynd hvorfor jeg anvender Caron voks som er mild og med et lavt smeltepunkt ikke er særlig varm.

Dog må man påregne rødme da vi jo peeler de øverste døde hudceller af.  Nogle gange små røde talgudtræk. I udførselsgangen hvori håret sidder ligger der en talgkirtel som sender lidt sebum op når håret trækkes ud men det er ganske ufarligt og jeg dækker det altid med concealer inden du går herfra.

PS voks kan ikke ændre på hårets Dna  og skaber ikke sorte lange hår som nogle tror,  men som årene går,  ændre vores hår sig , og når iltbobler fylder mere end farvepigmentet så bliver de hvide eller grå men det er moder natur der går sin gang.

Pris 119,00 DKK

Hage

Book tid

Voksning af Hage


Som nævnt under voksning af overlæbe er det samme gældende her og det er vigtigt at man har forståelse for kroppens ændring som vi ældnes men så er det jo dejligt at vi kan vokse dem væk

Pris 119,00 DKK

Underansigt

Book tid

Voksning af Underansigt


Jeg vokser kæbelinjen og hage samt overlæbe og henviser til opslag under voksning af overlæbe for at huske på hvorfor og hvordan de uønskede hår kommer og jeg vil ærligt anbefale laser behandling ved kraftig hårvækst hirsutisme(latins betegnelse) og henviser til din læge som kan anbefale en samarbejdspartner indenfor dette område.

Pris 229,00 DKK

Armhuler

Book tid

Voks af Armhuler


Her er huden tynd og sårbar hvorfor jeg anvender special voks som er udviklet til de sarte områder som kræver forsigtighed. Hvis du kommer for første gang forklarer jeg løbende arbejdsgangen så du kan være tryg og bare rolig det er hurtigt ovre.

Ved overproduktion at sved kan det være en god ide at få vokset disse hår væk da bakterierne sætter sig på hårstrået og derved omdannes til den ildelugtende sved. Jeg kan derudover oplyse at man kirurisk kan få fjernet sine svedkirtler under armene hvis det har stor gene for ens liv.

Pris 199,00 DKK

Bikinilinje (det der ligger udenfor trussekant)

Book tid

Voks af Bikinilinje


Hvis du kommer første gang er det en god ide at du klipper dine hår ned til ca 2cm længde for at gøre det nemmere for dig. Jeg hører ofte de nye sige, at det der er værst, er når voksen trækkes ned langs hårene - ved at de er korte så  føles det ikke så slemt.

Bikinilinjen er alt det hår der ligger udenfor en almindelig trussekant.

Vær obs på at du gerne må peele din hud i området hver dag i et par dage inden du kommer og efter din voks igen på 3dagen,  da dette mindsker årsagen til indgroet hår

Pris 199,00 DKK

Tanga voks

Book tid

Voks af Tanga


Dette område omfatter alt hår udenfor en Tanga trusses område og der anvendes parabenfri voks

Pris 259,00 DKK

Brasil voks(alt hår fjernes i intimområdet)

Book tid

Brasil voksning


Er det første gang du kommer til en Brasil, skal du venligst skrive det i kommentar felt, da jeg sætter ekstra tid af til dig. Jeg bruger kun voks som er special udviklet til dette følsomme område . Voksen  har et højt indhold af zink som virker ophealende på huden ,men rødme vil forekomme.

Du kan evt købe en bedøvelses cream på apoteket men når det er sagt er den første gang altid værst, da der er mange hår.

Jeg anbefaler stærkt at du påregner køb af serum/cream udviklet til at modvirke indgroet hår og samtidigt nedsætte vægsthastigheden samt svækker det nye hår hvormed næste voksning går nemmere. Produktpris 398kr

Brasil udføres på kvinde af kvinde hos mig

Pris 499,00 DKK

Voks af ryg

Book tid

Voks af Ryg


Vi er som mennesker forskellige og har derfor forskellig type hårvækst samt hudtyper.

 Ved voksning af hår på ryg skal man vide at vores hårsække og talgkirtler er mere aktive på mænd i dette område hvorfor de oftest har uønsket hårvækst der.

Vi kan let vokse det væk og selvfølgelig kan det mærkes men det er ikke værre end når vi kvinder får vokset ben mm. Har du mulighed for at hårlængden ikke overstiger 2 cm bliver det lettere for dig. En hårtrimmer kan hjælpe der.

Jeg anbefaler at du har en ren t-shirt med da dine porer står åbne i de næste 12timer hvorfor det ej heller er godt at dyrke sport lige efter en voksning(de salte der findes i sveden kan bakterier god lide og så er der grobund for betændte porer).

Skulle du opleve at dette kommer på trods af alle forhåndsregler(er jo svært at vide hvis det er første gang) så kan du få en recept hos lægen der slår det hurtigt tilbage.

Pris 289,00 DKK

Voks af arme

Book tid

Pris 229,00 DKK

Voks af næsebor

Book tid

Der anvendes vegansk voks til særlig sensible områder så huden er beskyttet. Det er ikke smertefuldt men giver den skønneste rene fornemmelse i næsen.

både mænd og kvinder får denne ydelse udført

Pris 159,00 DKK