Derma Oxygen ansigtbehandlinger

Oxygen lift til dine øjne

Book tid

Derma Oxygen Eye Lifting behandling


Boost dine øjenomgivelser med Derma Oxygen lifting effekt hvor  du får et øjeblikkeligt  friskere look omkring dine øjne som løftes via den hyaloronsyre som arbejdes ind med i den yderste hud.

Denne behandling er maskinel og er den samme som anvendes til Derma Oxygen Ansigtbehandling

Serum og creamer som er udviklet af Danske ildsjæle

Varighed 30min (incl. afrensning og peeling af øjenomgivelserne)

Pris 399,00 DKK

Derma Oxygen Face - Enkeltstående behandling

Book tid

Derma Oxygen Ansigtbehandling


Først afrenses huden grundigt og døde hudceller fjernes. DermaOXY maskinen producerer ca 90procent koncentreret ilt. Ved hjælp af en air brush sprøjtes det specialudviklende serum først på huden, hvorefter behandleren fører air brushen 2-3 gange tæt henover det område der skal behandles. Lufttrykket og ilten fra air brushen betyder at serummet iltes og presses ind i huden. 

Du vil føle behandlingen som et frisk pust på huden og det gør ikke ondt og serum og creamer er med et højt indhold af Hyaluron syre(hudens naturlige vandforsygning). Vitaminerne A;B;C;D;E og F planteudtræk og aminosyrer samt mineralske salte og de arbejder sammen i en symfoni for at styrke din hud.

Varighed 60min (incl. halsen)

Mulighed for Kurforløb, se nedenfor

Pris 599,00 DKK

Derma Oxygen behandling (kurforløb - købes på klippekort)

Book tid

Derma Oxygen Kurforløb


OBS denne vælges kun, når du ønsker at komme til en af dine kurbehandlinger som du har købt forud denne bookning.

Ønsker du at prøve inden du køber et kurforløb, book da Derma Oxygen Enkeltstående ansigtbehandling ovenfor.

6 behandlinger  total 2995kr spar 599kr - Køb klippekort her

Varighed 60min

 

Pris 599,00 DKK

Microdermabrasion Peeling

Book tid

Microdermabrassion en ny start for huden


Med alderen nedsættes vores fornyelses proces desværre også i vores hud. Vores celler bliver lidt dovne og de kemiske forbindelser i hudens lag virker ikke helt optimalt længere.

Derfor kan vi hjælpe den lidt på vej med en mild peeling af overhuden. Denne  fjerner de øverste døde celler som blot er fastholdt af hudfedt(sebum). Disse celler giver et gråligt skær,  da der ikke er nogen blodcirkulation i disse mere,  hvorfor vi ønsker dem fjernet.  Du får hverken mærker eller sår af denne behandling,  men en let rødmen kan forekomme,  pga. den øgede blodcirkulation der opstår,  når vi laver gymnastik med huden. Efterfølgende  forkæles dine celler med de højteknologiske produkter vi anvender, dog skal der altid anvendes solfaktor til slut,  som vi altid anbefaler året rundt.

Jeg gør opmærksom på at ved nogen form for brug af medicin - laser behandling eller kosmetiske indgreb indenfor 12 mdr. skal dette oplyses i kommentar feltet da disse kan have påvirkning på hudens øverste lag som vi arbejder på i denne behandling. Undlades dette kan jeg ikke ta ansvar for resultat  -sikkerhed skal gå begge veje-

Varighed 60min

Pris 599,00 DKK

Combi tilbud på microdermabrassion og Oxygen beh.

Book tid

 Microdermabrassion peeling og Derma Oxygen Ansigt/Hals behandling


Gør som stjernerne....Genvind din ungdomsglød samt linjeudglattende effekt med dennne kombination af microdermabrassion og efterfølgende Oxygen behandling- den ultimative fornyelses behandling på 90min. Når du har en stjernestund der kræver lidt ekstra.

Vi gør opmærksom på at du skal oplyse under kommentar feltet hvis du har fået nogen form for medicin - laserbehandling - kosmetiske indgreb indenfor 12mdr da dette kan påvirke behandlingen negativt da vi arbejder med hudens yderste lag. Ved undladelse af disse oplysninger kan vi ikke stå ansvarlige for resultatet. sikkerhed for dig og os.

Varighed 70 min

Pris 999,00 DKK