NIMUE Microneedling Kurbehandling

Nimue Skin technology Microneedling Kurforløb

Denne behandling stimulere dannelsen af kollagen, den virker sammen med TDS, som er en behandlings ampul. Dette øger effektiviteten af resultaterne, huden bliver strammet op, overfladen bliver finere og udstrålingen kommer igen.

En professionel behandlingsprocedure, der kun må udføres af en certificeret behandler. Behandlingen giver øjeblikkelig og synlig foryngelse, og giver en langtidsvirkende effekt i huden.

Denne behandling kan ikke sammenlignes, med de hjemmeruller som kan købes online. Et professionel redskab og en professionel hånd, kan ikke erstattes af en rulle til hjemmebrug. Det handler i høj grad om den rette teknik og anvendelse.

For at opnå det bedste resultat, anbefales det at få et kurforløb på mindst 6 behandlinger.

Vi kan arbejde på følgende problemstillinger

Manglende fylde i huden

Pigmentforandringer

Store/små åbne porer der giver huden en ujævn overflade

Manglende smidighed i huden samt linjer og rynker

Overfladiske ar evt. efter acne (har du et udbrud må microneedling ej udføres, da der er stor riciko for infektion, pga. de bakterier der lever i det pus som  ligger i din pore. Vi anbefaler derfor at du booker en Nimue Basis behandling som starter din rejse imod en smuk og frisk hud.

1 behandling koster 1200kr og includere din personlige sterile microneedling som ligger her hos mig. Behandlinger tager ca 90 min. første gang, da vi skal udfylde dit personlige kurforløb,  gennemgå selve behandlingen som omfatter 10 punkter. Jeg tager et  billed,  der senere vil blive en del af din /min dokumentation for synlige resultater.

2-3-4-5 behandling koster pr gang 999kr og includere de 10 punkter behandlingen byder på og tager ca 60 min. Vi starter med en opfølgning fra sidste behandling, så vi er sikre på hudens velvære samt din tilfredshed.

En moden hud kræver mere intens pleje, dette gælder både behandlinger og hjemmepleje. Jeg vil vejlede dig i hvilke produkter du skal anvende hjemme igennem dit kurforløb og giver dig 10 procent på dit produktkøb under kurforløb.

Når du kommer til dine behandlinger 1 x mdl , fordobler du din effekt af de plejeprodukter du anvender i hverdagen. Derved opnår du et hurtigere resultat samt får den løbende vejledning som vi Nimue behandlere er specialuddanet i samt får det helt rigtige til din hud. Tryghed og Faglighed  hos Skovborg.

 

Microneedling 1 behandling

Book tid

Nimue Microneedling Ansigtbehandling - En naturlig stimulering af collagenproduktionen.

Nimue har udviklet denne roller med 192 sterile tynde nåle af rustfrit stål der producerer microskopiske baner/kanaler i huden. Der er ingen smerte heri.

Disse forbedrer indtrængning af aktive ingredienser som Nimue har udviklet - de fantastiske TDS serums. Disse udvælges nøje inden behandlingsstart af din behandler alt efter din huds tilstand og dine fokus områder. Har du pigment - linjer - slap hud mm.

Denne fantastiske behandling sikre det omgivende væv forbliver intakt og det epidermiske lag ligeså og giver et synligt effektivt resultat. 

Collagen er hudens vigtigste byggesten og kroppens dominerende strukturelle protein. De 3 proteinkæder udgør en tredobbelt spiral og udgør 75% af vores hud og 25% af kroppens totale mængde protein og vedligeholder hudens fylde og struktur, hvorfor det med alderen er vigtigt at stimulere denne produktion. 

Vi anbefaler et kurforløb for at opnå det ønskede resultat,  sideløbende med at du anvender de vejledte produkter til brug morgen og aften.

Vi afslutter behandlingen med de skræddersyet specialmasker, og sikre huden de bedste arbejdsvilkår i den næste måned frem indtil din næste behandling.

Varighed  1 besøg 90min (tid til at gennemgå skema/behandlingsforløb)

NB: Din personlige Nimue ruller opbevares på klinikken med dit navn og behandlingsdatoer på og må ikke udleveres.

 

 

Pris 1.200,00 DKK

Microneedling efterfølgende behandling

Book tid

Pris 999,00 DKK