Udrensning til Acne og Kombineret hud

Nimue Y-Skin til unge fra 10 til 20år

Book tid

Nimue Y-SKIN er en serie specielt udviklet til de 10-20 årige, som kan have tendens til  en tilstoppet hud og akneudbrud.

Disse produkter indeholder aktive ingredienser i den rette kombination, koncentration og styrke for at regulere og bevare hudens normale funktion.

Regelmæssig og korrekt behandling giver en forbedring og genoprettelse af den unge hud, og giver en naturlig smuk glød.

Denne behandling kickstarter hudens evne til at optage de ingredienser som hjemmeprodukterne indeholder. Du skal forvente at booke en behandling hver 2 uge, indtil det forventede resultat er opnået. Vi er i tæt kontakt med de dermataloger som har udviklet denne linje, hvorfor vi altid kan hente deres råd med i behandlingen.

Obs får du akne ordineret medicin må du ikke anvende disse produkter og ej få behandlingen.

Pris 449,00 DKK

Dybderens af ryg

Book tid

Dybderens af Ryg


Vi kan alle opleve at der i perioder fremkommer urenheder på ryggen og da huden er kroppens største levende væv er dette helt naturligt. Alt det nyrer og lever ikke kan rense ud via vores lympfevæv det kommer ud via vores hud.

Hos mænd er der ofte tale om forøget talgvækst i et område på ryggen kaldet det seborrhoiske parti, der er flere faktore der kan fremprovokerer disse udbrud som vi kortlægger under samtalen første gang.

Jeg afrenser og peeler din ryg og udfører manuel dybderens og imens specialberoligende maske plejer ryggen giver jeg hovedbundsmassage og afslutter med en fugtbevarende bodycream.

Varighed 40min

Pris 449,00 DKK