NIMUE Ansigtbehandlinger

 Effektive behandlinger som tager dig et trin op at Nimue stigen. 

Nimue har 4 klassifikationer jeg arbejder udfra og dem har jeg forsøgt med egne ord at forklare her nedenfor.

 - Sart hud  skal styrkes indefra og udefra og behandles nænsomt -less is more-

- Pigmenteret hud denne skal lysnes ved at slå melaninproduktionen tilbage og du skal ha vejledning om hvordan du beskytter din hud  imod nye skader.

- Acne/kombineret hud skal styrkes udefra og renses indefra(her taler vi meget om livsstil da denne også påvirker  meget). Den skal behandles som en sart hud, da den ofte er stresset pga. den hormonelle ubalance mm. der opstår ved denne tilstand.

- Moden hud skal hjælpes med at holde på fugten og fyldes op og vi giver den lidt fitness inden vi arbejder på linjerne for at opnå et optimalt resultat. Husk altid på  ingen anti-age produkter/behandlinger  hjælper på en dehydreret hud.

For at komme igang med dine Nimuebehandlinger med frugtsyre fra 15% op til 35% skal du ha anvendt din Nimue produktlinje i mindst 4 uger. Dette er for at huden har vænnet sig til frugtsyre, samt fået en større fugtbinding i huden, så den er klar til det næste skridt. De gode resultater tager tid, for huden er en levende organisme der skal kunne følge med i det program vi giver den.

Der er som du ser nedenfor,  en flot palet af behandlinger,  og ved et kurforløb kan vi sammensætte et program der tilgodeser din huds behov og og dine ønsker således at du får en optimal og målrettet hudpleje hele året rundt.

 

Nimue Basis Ansigtbehandling 15% Bio-Active

Book tid

Nimue støtte/opstartsbehandling


Nimue er ikke et produkt, det er et kald....

Siden 1994 har de sydafrikanske plastikkirurg,  udviklet unikke metoder og produkter der skal sikre din hud den bedste fornyelsesproces og styrkelse samt beskyttelse. Nimue produkter understøtter og forstærker de professionelle behandlinger der udføres her på klinikken.

Hvis du aldrig har prøvet frugtsyrebehandling/produkter,  så husk på at alle brands har deres egen behandling og sammensætning af frugtpeelingen, hvorfor disse ikke kan sammenlignes.

Produkterne giver huden en forberedelse på basis behandlingen, hvorfor det er helt ok at starte med at købe sit opstartskit og dernæst (efter 4 uger) booke sin første Nimue basis behandling.

Hvis du er vant med frugtpeeling behandlinger/produkter, kan du booke denne basis behandling inden du starter op med dine hjemmeprodukter.

Har du Acne/Solskadet hud/Allergisk Hud/Rosacia/Tør hud så er denne behandling super.

Basis behandlingen  er dit startsskud for en stærkere og smukkere hud. Selve behandlingen forstærker penetreringen af de aktive ingredienser i hjemmeplejeprodukterne. Frugtpeeling AHA styrker tillige de vanddepoter der findes genetisk i den hud,  -skaber en balance mellem at stimulere huden uden at skabe irritation. Der må forventes udbrud i den 3-4månedlige aktive proces ved behandlingerne indtil huden har fundet sin balance. (dette er meget forskelligt fra person til person)

varighed 45 min

Pris 569,00 DKK

Nimue aktiv Booster (til dig der har brugt produkterne i 4 uger)

Book tid

Nimue -  next step - 15 procent Bio-Active Complex Aktiv Ansigtbehandling 

Denne ansigtbehandling er til dig der har anvendt Nimue produktlinje morgen og aften i ca 4 uger.

Denne behandling vil optimere virkestofferne i produkterne med op til 50 procent(dette så vi på hudscanninger som Nimue tilbød herpå klinikken i 2017).

En aktiv resultatgivende frugtsyrebehandling med 15 procent Bio-Active Complex for en accelereret cellefornyelse samt fugtgivende elementer. En meget effektiv, men også skånsom behandling, som leverer fantastiske resultater på reduktion af pore-størrelsen, forfinelse af hudstrukturen, forbedret elasticitet og friskere udstråling.

I denne behandling har vi mulighed for at tilsætte vores transdermalserums som er målrettet din huds udfordringer/boostning. En skræddersyet behandling

Varighed 60min 

Pris 599,00 DKK

Nimue 35% Glycolic Peeling

Book tid

Nimue 35% Glycolic Ansigtbehandling til dig der er klar til at gå et trin op

En aktiv eksfolierende frugtsyrebehandling, der skånsomt men effektivt fjerner døde hudceller og stimulerer dyb hudfornyelse og foryngelse der efterlader huden med en finere overflade,fastere struktur og flot teint. Anbefales til især miljøbelastet hud hvor overfladen føles grov,ujævn, har synlige porer og linjer. Kan også anbefales til nogle former for hyperpigmentering og lette grader af acne men dette skal vurderes af mig inden.

Huden skal være velkendt med frugtsyren,  således at der ikke sker en overdisponering og derved negativ reaktion på huden .

Dvs. denne særlige behandling er perfekt for dig der anvender Nimues hjemmeprogram i produkter,  samt til dig,  der kommer ind til Nimue basisbehandlinger og ønsker en overbygningskur - vi træder et trin højere op af stigen-anvender specialmasker målrettet dit behov.

Varinghed 90min

 

Pris 759,00 DKK

Nimue SRC Peel - Skin Resurfacing complex behandling

Book tid

Nimue SRC Peel - Skin Resurfacing complex behandling

Til dig der har anvendt Nimue hjemmeprodukter i min 1mdr og ønsker at booste effekten. Huden med fine linjer - Acne - Hyperpigmenteret.

Hudfornyende ansigtbehandling der er designet til at møde din hudtilstands behov og har en polerende ydre øjeblikkelig effekt,  samt en dybdevirkende barriereopbyggende effekt ved den stimulerende cellefornyelse.

Denne behandling er som alle de andre Nimue behandlinger videnskabeligt formuleret med et specifik kombination og koncentration af frugtsyre samt et polymerisk transportsystem(polariseret vand) der sikre en jævn fordeling af ingredienserne. Huden efterlades med et antioxidant forsvar i op til 12 timer efter behandlingen. Der må ikke være udført voksbehandlinger og laser i ansigt min. 3dage  forinden denne behandling

Har du eksem i ansigtet/åbne sår/har meget synlige kapilærer eller anvender cortison,isotretinoin og lign A-vitamin relaterede medicintyper/blodfortyndende medicin må denne behandling ikke udføres.

Der kan forekomme rødme i huden i et par timer efter behandlingen, da den har fået en super fitness time.

Kurforløb anbefales - 1 behandling hver 4 uge a 4-12 behandlinger for optimal effekt.

Varighed 80min 

 

Pris 759,00 DKK

Nimue smart resurfacer

Book tid

Nimue Smart Resurfacer

Denne behandling er Nimue´s stærkeste peeling dog stadig med den samme respekt for hudens sundhed.

Denne behandling forudsætter at du har anvendt Nimue´s plejeprogram hjemme i mindst 3mdr samt fået min. 1-2 SRC Peel behandlinger så huden er klar til denne oplevelse.

Til dig med Aldrende hud/Hyperpigmenteringer/Tør og skællende hud/Forstørrede,synlige porer/Alderspletter/Mimiske linjer og øvrige rynker/Mild ACNE og udbrud/Uens hudstruktur

Der er de samme kontraindikationer som beskrevet ovenfor ved SRC peel

Kurforløb anbefales for at opnå de dokumenterede effekter

1 x behandling hver 4 - 6 uge i 6 måneder

Varighed 75 min pr 

 

Pris 799,00 DKK