DERMASEMITA Lysbehandling

dermaSEMITA lysbehandling

Book tid

DermaSEMITA lysbehandling - Når du ønsker det bedste til din hud

Forskellen på normalt LED lys og dermaSEMITA LED lysbehandling, er at huden udsættes for lys i specifikke bølgelængder, under en specifik intensitet og frekvens, tilpasset til bedst at stimulerer hudens celler. Der arbejdes i forskellige dybder af huden, hvormed det påvirker forskellige celler og processer. Du mærker ingen form for smerte. De forskellige lysindstillinger kan arbejde på at:

-stimulerer kollagen og elastinfibre (anti-age)

-styrker lymfe-og blodcirkulationen(giver glød og friskere look)

-modvirker acne og virker antiinflamatorisk(aktivere stoffet coproporphyrin som er en organisk forbindelse i huden der genererer frie radikaler når det modtager stråler på420nm. Efter et par dage dræber disse frie fradikaler bakterierne)

- effektiv virkning på rosacea og andre betændelsestilstande.

der er ingen helingstid efter behandlingen -ingen smerte og ingen sår

giver synlige resultater efter FÅ behandlinger(cellerne skal ha tid til at starte processen op, præcis som et stofskifte , når du starter på en slankekur(der taber vi os ikke fra 1 dag).

Du kan enten vælge at komme kun til din lysbehandling- Her afrenses huden og du får det lys der passer til din hud og afsluttes med serum og cream pris 300kr -

Du kan vælge at få 20min lys iforbindelse med din ansigtbehandling og derved opnå 55procent rabat på lyset som derved koster 180kr pr gang.

Der anbefales at komme til lys 2 gange ugl i mindst 5 uger(alt efter alder)for at opnå det resultat, der er maximalt for din hud og derefter vedligeholde det flotte resultat 1 x mdl.

 

Pris 300,00 DKK