Ansigt behandlinger

Produktvejledning BOOK så du er sikker på jeg er tilrådighed.

Book tid

Mangler du produkter som eksisterende eller ny gæst hos Skovborg, vil jeg gerne at du booker denne ydelse så jeg kan garantere dig en grundig vejledning og du ikke går forgæves da jeg godt kan være ude af huset.

Fra 1Maj 2014 har jeg arbejdet efter det princip,  at der skal være fuldstændig fokus på dig i de rolige omgivelser klinikken byder på og dette opnåes ved diskretion for alle.

 

Tak for din forståelse

Pris 0,00 DKK

Nimue støtte/opstartsbehandling

Book tid

Velkommen til din første Nimue ansigtbehandling

Vi finder - via dialog- den helt rigtige produktlinje, der passer ind i din hverdag. 

Denne linje indeholder de produkter som du vil anvende hjemme.

Derfor er det selvfølgelig disse jeg anvender i din ansigtbehandling, så du har mulighed for at mærke og fornemme den gode effekt produkterne giver din hud.

Hvis din barriere i huden er skadet/ubalance så kan der opstå en rødme og svie lidt men det er fordi den får noget aktivt at arbejde med og dette kan forekomme ved hjemmeprodukterne de første par uger -3, hvorefter det bliver bedre og bedre som huden styrkes i barrieren. Det handler meget om at holde ud og være tålmodig men for den der venter kommer noget godt.

Jeg anbefaler dig at planlægge et målrettet kurforløb, hvor du altid bliver behandlet af mig. Dette er trygt og sikkert for os begge, og giver rigtig god mening i forståelsen af hudens udvikling.

varighed 60 min

Pris 549,00 DKK

Nimue professionel detox peel

Book tid

Nimue Thermal detox Peel

__________________________________________________________________

Denne behandling er til alle der har en grov hudstruktur, ophoede indkapslinger, urenheder og tilstopninger. En trist og grå udstråling med synlige porer samt fine linjer - en hud der fortjener ekstra pleje.

Nimue thermal detox peel er 4 i 1 behandling på bare 45min

Dybderenser - fjerner overskydende talg og løsner tilstopninger med respekt for hudens naturlige biolipider og balance.

Afgifter huden -  giver en matterende effekt og klarer porerne

Oxygenering/Iltning - Smart warming øger blodcirkulationen til hudens levende celler og bringer næring og oxygen ind i huden og giver derved en frisk glød i kinderne.

Exfoliering - Græskar enzymer blødgør samt frigør indespørrede bakterier og urenheder. den er udglattende,polerende og intensiv fugtstimulerende og fugtgivende

Vi gør opmærksom på at denne behandling ikke anbefales til meget sensitiv hud med tydelige karsprængninger/eksem/brug af acne medicin ej heller hvis du har fået laserbeh og dybdegående peelinger op til 8 uger før behandlingen.

Botox og fillers op til 4 uger før behandlingen, åbne sår samt hårfjerning de sidste 3 dage. Denne opmærksomhed er for at sikre dig en god oplevelse samt Nimue´s professionelle retningslinjer.

Varighed 45min

Pris 499,00 DKK

Skovborg Signatur - Follow me -

Book tid

Skovborg ansigtbehandling


Jeg har sammensat en holistisk ansigtbehandling hvis vigtigste mål er,  at få dig til at slappe af, imens din hud sættes på arbejde. 

Jeg har i samarbejde med min danske producent udviklet en produktlinje til ansigt og krop i forbindelse med mit 10års Jubilæum. Disse produkter anvendes i denne behandling så længe lager haves.

Der er taget hensyn til den sarte hud der ikke tåler parfume mm. så du kan trygt ligge dit ansigt i mine hænder.

Rens og peeling samt maskepleje forenes med afstressende massage hvormed jeg arbejder med det parasympatiske system som skaber balance og ro i kroppen.

Jeg ønsker dig en dejlig naturlig oplevelse med denne behandling som viser Skovborgs DNA 

Varighed 90min

Pris 699,00 DKK

Darphin Surpreme Face - Plantebaseret højteknologisk pleje

Book tid

Darphin Surpreme Ansigtbehandling 


Darphin er stormester indenfor plantebaseret hudpleje med lidt stjernestøv fra den højteknologiske verden. Når vi udfører deres behandlinger har vi mere end 50års erfaringer bag os indenfor både produktudvikling samt de særlige massager som huset Darphin til stadighed forbedrer løbende som teknologien udvikles. Dog stadig med respekt for de oprindelige studier som stormesteren udviklede tilbage i 1958 udfra den lise at -  skønhed kommer indefra.

Jeg har status som specialist da jeg igennem 10år har efteruddannet mig løbende i alle deres teknikker hvilket jeg er stolt over, og jeg har tidligere haft fornøjelsen som underviser for Darphin i 5år.

I denne behandling vil du opleve nytænkende rense og peelings produkter samt serums der er 98procent aktive og creamer der er silkebløde i tekstur med øjeblikkelig forkælelse af hud og sind krydret med mine mange erfaringer igennem tiden.

Den mest booket ansigtbehandling hos Skovborg når du elsker dufte og silkebløde teksture.

Varighed 90min

Pris 699,00 DKK

De-stress mind and skin

Book tid

Den hvide "Jade Stone" i Skovborgs hænder - Fitness for huden - Ro for sindet

___________________________________________________________________

Denne behandling er til dig der ønsker en tilskynding af den naturlige dranering af lymfen, hvorpå affaldsstoffer hurtigere kommer ud af dit system. Vi øger blodgennemstrømningen ved den stimulerende massage og udfører dernæst beroligende Lymfedranage massage med Darphins hvide Jade sten. Vi starter med vejrtrækningsøvelser så pulsen kommer helt ned og vi bliver beviste om at trække vejret rigtigt.

Behandlingen forfører din hud og dit sind med udvalgte rense balms/peeling og tørolier der via bl.a. aromaterapi giver dig din optimale afslapning.

Mine hænder sikre dig en korrekt udførelse af massagerne med over 10 års erfaring med et lille tvist af kærlighed til mit fag. 

Denne behandling er sammensat af mig og jeg anvender de ypperste produkter og masker tilpasset efter din hud.

Pris 699,00 DKK

Deep Relax til den tørre sarte hud

Book tid

Darphin Deep Relax -  til den tørre og sarte hud

___________________________________________________________________

Denne behandling giver dig mulighed for at forkæle din hud med fugt og næring på højeste niveau. Botanisk næring med 3 dobbelt rosenekstrakt er blot en af behandlingens hemmeligheder og de specialudviklede afstressende massager giver huden et pusterum,  som du vil se og føle et øjeblikkeligt resultat af.

varighed 60 min

Pris 599kr

 

Pris 599,00 DKK

Afstressende rygmassage

Book tid

Afslappende Rygmassage

________________________________________________________________________________

Velkommen til en dejlig varm briks hvor du bliver pakket ind i nærvær og afslapning.

Jeg anvender plantebaseret naturlige olier i behandlingen,  hvis eneste formål er at få dig til at slappe helt af. 

Denne anbefales som tilvalg til alle mine ansigtbehandlinger,  eller alene som en 30min. power boost til dig selv.

Pris 399,00 DKK