Afslappende massager

Hot Stone Bodymassage

Book tid

Hot Stone Bodymassage


Jeg udfører denne afstressende massage hvor energierne aktiveres ved hjælp af de varme lavasten som er vores adgangsbillet til at arbejde dybereliggende med kroppens energibaner og muskler - en behandling der skaber fokus på dit ego og skaber bevidsthed om balancen i din krop.

Jeg er trænet efter Sioux Indianerstammens metoder som er målrettet den enkelte persons behov, hvorfor ikke to massager er ens.

Sioux stammen findes stadig i Crow Creek Indianer Reservatet og mine lavasten som har fulgt mig i de sidste 7år og er indsamlet i par fra østsiden af Missouri Floden. Alle sten har som en familie en position samt historie med sig og anvendes både liggende samt i bevægelse.

Jeg ønsker at du har drukket min to store glas vand inden din massage da dit væskeniveau er vigtigt for alle massager.

Velkommen med på en rejse  - around your body and mind.

Varighed 90min

 

Vi gør opmærksom på at du skal notere i kommentar feltet hvis du får nogen form for medicin eller er mindre end 4 mdr. gravid da vi derved ikke må forstyrre kroppens medialbaner. sikkerhed for dig og os.

Pris 799,00 DKK

Hot Stone Rygmassage

Book tid

Hot Stone Rygmassage


En super måde at starte evt weekenden med. Hele din ryg samt nakke og skulder bliver afstresset og varmet godt igennem med de varme lava sten.  Efter denne behandling ønsker vi dig en fortsat afstressende dag med velvære i krop og sind.

Varighed 45min

Pris 549,00 DKK

De-stress kropsmassage 90min

Book tid

De-stress kropsmassage by Skovborg


Denne blide massage sender din krop ud på den ultimative afstressning og detox rejse.

Jeg har med mange års erfaringer sammensat denne behandling, som i min verden er den bedste gave vi kan gi os selv, når det hele brænder lidt på i hverdagen.

Briksen og lagnerne er opvarmet og musikken er tilpasset i lave toner. Ingen forstyrrelser af nogen art og jeg er hos dig hele tiden.

Massagen omfatter hele kroppen incl. min egenudviklet hovedbundsmassage.

Lykken kommer indefra - og vi skal selv skabe den men hjælper dig gerne på vej.

Varighed 90min

Pris 849,00 DKK

De-stress kropsmassage 60min

Book tid

Kropsmassage De-stress 60 min.


Velkommen til Skovborg kropsmassage.

Jeg kalder her på alle mine hjælpere i form af visdom om vores fantastiske krop.

Denne massage er blid og særligt afstressende,  da jeg arbejder i respekt for de forskellige nervesystemer vores hud indeholder.

Den økologiske olier jeg anvender,  tilsættes et par dråber af den Indianske kultur fra Nord Amerika. Denne blanding skaber harmoni for krop og sind.

Varighed 60min

Pris 699,00 DKK

Nakke - skulder- hovedbundsmassage

Book tid

Nakke-skulder og hovedbundsmassage


Et dejligt pusterum i en travl hverdag hvor stress og spændinger løsnes op på, så du går afslappet herfra, den perfekte start på en weekend eller et must have imod akut hovedpine.

Varighed 30min

Pris 449,00 DKK