Profil

Jeg sætter fokus på kvaliteten og essensen i mit erhverv som Professionel Kosmetolog.  Min passion har altid taget udgangspunkt i, at hudpleje skal give mening, resultater og oplevelser.
Jeg vejleder og behandler med hjertet - udfra de erfaringer, jeg har fået igennem mit liv. Du vil altid møde mine hænder, hver gang du kommer på besøg, det giver god mening. Samtidig har det den fordel overfor dine kære, at jeg altid kan hjælpe dem med at finde den perfekte gave til dig.

Jeg har fundet de dejligste omgivelser til dig, der kommer her som gæst, helt uden forstyrrelser.
Kattegat Siloen er med sine 11 etager en skønhed i sig selv - ligger til på kajen med udstigt fra Pikkerbakkerne i syd til Skagen i nord.

Hele Frederikshavn ligger foran dine fødder og det er en sand fornøjelse at følge det skiftende lys igennem de 4 årstider. Velkommen til ægte forkælelse i rolige omgivelser.
 

Jeg behandler og forhandler i  følgende mærker:

Nimue Skin  Technology - Videnskabeligt formuleret hudpleje grundlagt i 1994 af en ledende sydafrikansk plastikkirug
Darphin fra Frankrig  - Plantebaseret Hudpleje med essentielle olier.  Jeg har tidligere var træner for de danske klinikker og Darphin har været en del af klinikken siden 2008.
Derma oxygen fra Danmark - Maskinel indslusning af hyaluron og peptider,vitaminer og antioxidanter samlet i et serum samt ilt direkte til cellerne som desuden giver dig den smukke glød tilbage
Microdermabrasion - Mild slibning af de øverste døde hudlag.

Sund Make up fra HYPOALLERGENIC som er fremstillet i samarbejde med -og testet af hud og øjenlæger dertil nyligt ankommet deres 
Åndbare Neglelakker der lever op til de samme allergikrav som make-up Molekyledufte fra Barcalona -#Hashtag  og fra  New York -Nomenclatures